Green Mix smoothie - vaša denná dávka supepotravín

AB886C50-7080-4FCC-A0C5-008CF5B0A94C

ALTEVITA BIO GREEN MIX SMOOTHIE 300G

1. posilňuje organizmus
2. blahodarné účinky na fyzický i psychický stav
3. šetrne vyrobený z prírodných produktov, ktoré nezaťažujú tráviaci trakt
 

Altevita bio green mix smoothie je vyrobený iba z prírodných zložiek. Jedná sa hlavne o byliny a rastliny, ktoré sú bohatým zdrojom vitamínov, minerálov a bielkovín. Minerály a vitamíny obsiahnuté v Altevita bio green mix smoothie, vytvárajú pre telo antioxidačné účinky a odďaľujú starnutie. Zatiaľ čo bielkoviny zabezpečujú telu optimálnu regeneráciu a duševnú pohodu.

Green mix je vhodný takmer pre každého. Od bežných ľudí, po športovcov až dôchodcov. Ak vás trápia problémy s trávením, tak práve Altevita bio green mix je výborným doplnkom stravy. A to hlavne preto, lebo nezaťažuje tráviaci trakt a nespôsobuje pocit ťažkosti žalúdka, či nadúvanie. Kokteilové skupenstvo, je veľmi šetrné, keďže má hlavne tekutú až jemne hustejšiu podobu.

Smoothie mix je nielenže dobrý pri udržaní zdravotného stavu a správnej životosprávy, ale aj pre oslabený organizmus. I keď je organizmus oslabený alebo chorý, Altevita bio green je skvelou možnosťou mu navrátiť potrebné živiny. Avšak, blahodarne účinky sa ukazujú i v redukcii váhy.

Altevita bio green mix smoothie:

  • jednoduché a rýchle dávkovanie
  • šetrí váš čas i zdravie
  • vyrobené pre dlhodobé užívanie
  • nenahrádza pestrú stravu!
  • vyživuje kĺby a šľachy
  
FA8B8826-6DB5-4B0C-B1C8-F69981889F74

Zloženie Altevita bio green smoothie

Chia-šalvia hispánska (Salvia Hispanica)

Túto rastlinu poznáme pod názvom Chia- semiačka. Mexická štúdia dokázala, že Chia majú vysoko antioxidačné účinky. Tie zlepšujú pleť a bránia tvorbe zápalu. Sú bohatým zdrojom vlákniny, čím napomáhajú k zdravému tráveniu. Mimo to prispievajú k správnemu fungovaniu svalov, predchádzajú únave, udržujú zdravie kostí a zubov.

Jablkový prášok (Malus)

Je preukázané, že jablkový prášok má anti-diabetický a anti-oxidačný účinok. Prírodný Malus zjemňuje a zlepšuje pokožku. Zachytáva voľné radikály a chráni srdce.

Moringa olejodárna (Moringa Oleifera)

Obsahuje množstvo látok obsahujúcich dôležité vitamíny, minerály, proteíny a množstvo iných zložiek. Ide o strom, ktorého pôvod je v Himalájach a pestuje sa na obrovských plantážach napríklad v Južnej Amerike. Svojím výzorom ho možno prirovnať k Matcha čaju, no jeho účinky sú silnejšie. Navyše je odporúčaný lekármi pre ženy, ktoré dojčia, keďže stimuluje tvorbu mlieka.

Alfaalfa - lucerna siata (Medicago sativa)

V Európe sa osvedčila ako diuretikum. To znamená, žespôsobuje vyššie vylučovanie vody a elektrolytov močom. Vďaka tomu môže pôsobiť na pokles krvného tlakua zdravú funkciu pečene. Alfalfa zlepšuje prirodzenú obranyschopnosť.

Spirulina (Spirulina platensis)

Je bohatým zdrojom mnohých živín od makro až po mikroživiny. Obsahuje bielkoviny, esenciálneaminokyseliny, vitamíny aj mnoho esenciálnych mastných kyselín. Spirulina je tvorená cca zo 65% bielkovinami. Disponuje vitamínmi ako sú: vitamíny BvitamínEbetakaroténzeaxantín.

Železo zo spiruliny obsahuje stopové množstvá minerálov ako mangán, selénzinok, vápnik, draslík a magnézium. Ďalej obsahuje fykokyanobilín, čo je prirodzená látka, ktorá je obranou proti enzýmom spôsobujúce oxidačný stres a zápaly.

Chlorella (Chlorellla pyrenoidosa)

Chlorella je riasa, ktorá sa bežne užíva s cieľom zlepšiť celkové zdravie organizmu. V porovnaní s inými druhmi zeleniny je bohato nabitá mikroživinami. Obsahovať množstvo bielkovín a minerálov. Sú to napríklad horčík a chlorofyl.

Baobab (Adansonia Digitata)

Je známe, že drevo, kôra a semená stromu majú protizápalové vlastnosti. Listy môžu byť použité ako antiperspirant a tiež sa používajú na liečbu horúčky, ochorení obličiek a močového mechúra, ako aj astmy a hnačky.

Ginko dvojlaločné (Ginkgo biloba)

Ginko dvojlaločné je jedna z najstarších rastlín na našej planéte. Zlepšuje mozgový metabolizmus a zvyšuje toleranciu mozgového tkaniva voči nedostatku kyslíkazlepšuje výkonnosť pamäti a procesu učenia sa (znižuje reakčný čas). Má taktiež aj antioxidačný účinok, lebo chránibunky pred poškodením voľnými radikálmi. Ovplyvňuje vlastnosti krvi a znižuje jej zrážanlivosť. Rozširuje cievy, čo prispieva k zlepšeniu prekrvenia mozgu, ako aj končatín.

Špenát siaty (Spinacia oleracea)

Špenát pôsobí antioxidačne , pomáha predchádzať k degenerácii žltej škvrny, odporúča sa na vysoký krvný tlak, anémiu alebo zápchu. Dokáže znížiť riziko mŕtvice a mali by ho konzumovať tehotné ženy, pretože je dôležitý pre správny vývoj plodu. Prospieva k správnej funkcii mozgu, zabraňuje vzniku vredov a napomáha ochrane pred UV žiarením.

Chaga - ryšavec šikmý (Inonotus obliquus)

Chaga je huba, ktorá vysoký obsah antioxidantov a rastlinných zlúčenín. Tie môžu byť prospešné pre zdravie. Konzumácia húb Chaga ako súčasť zdravej, vyváženej stravy môže pomôcť znížiť oxidačný stres, znížiť „zlý“ cholesterol a podporiť imunitné funkcie.

Matcha - japonský zelený čaj (Camelia sinensis)

Je bohatý na bio aktívne zlúčeniny, ako katechíny, L-theanín a kofeín. Štúdie ho spájajú s mnohými priaznivými účinkami. Môže tiež posilniť imunitný systém, znížiť stres a úzkosť a podporiť chudnutie.

Ženšeň kórejský (Panax ginseng)

Môže zvýšiť energiu, znížiť hladinu cukru a cholesterolu v krvi, znížiť stres a podporiť relaxáciu. Ukázalo sa, že ženšen pomáha znižovať zápalové markery a pomáha chrániť pred oxidačným stresom.

 

Štúdie:

- Ames BN, Shigenaga MK, Hagen TM. Oxidants, antioxidants, and the degenerative diseases of aging. Proc Natl Acad Sci U S A 1993;90:7915-22
- Block G, Patterson B, Subar A. Fruit, vegetables and cancer prevention: a review of the epidemiologicalevidence. Nutr Cancer 1992;18:1-29.