MyKETO Perníková kaša 5x40g

  • 1 z 2

Nízko sacharidová kaša perníková s MCT olejmi, so sladidlom, v prášku. Sypká zmes na prípravu kaše s nízkym obsahom cukrov, s vysokým obsahom bielkovín a vlákniny.


  • Vypredané
€11,95
Kategória: Proteínové kaše
Hmotnosť: 0.256 kg
Položka bola vypredaná...
 

Nízko sacharidová (LOW CARB)

S MCT OLEJOM

S nízkym obsahom cukrov

S vysokým obsahom bielkovín a vlákniny

Vyvinuté a vyrobené v ČR

Nízko sacharidová kaša perníková s MCT olejmi, so sladidlom, v prášku. Sypká zmes na prípravu kaše s nízkym obsahom cukrov, s vysokým obsahom bielkovín a vlákniny, s vitamínmi a minerálnymi látkami. Bez prídavku cukrov. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Zloženie: bio ovsená múka instantná, pšeničná múka instantná, hráškový proteín, srvátkový proteínový koncentrát, sušené mlieko, MCT olej (100 % kokosový) 6 % (kokosový olej, rozpustná kukuričná vláknina, kazeinát sodný, slnečnicový lecitín, oxid kremičitý); sladidlo KETO (inulín, erytritol, sorbitol, steviol-glykozidy); chlorid draselný, perníkové korenie 2,3 % (klinček, koriander, škorica, citrónová kôra, fenikel, nové korenie, badián), aróma, vitamínový premix (maltodextrín, kyselina L-askorbová, nikotínamid, DL-α-tokoferyl acetát, D -pantothenát vápenatý, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín-mononitrát, kyselina listová, D-biotín, kyanokobalamín), cholekalciferol,

retinyl-palmitát, fosforečnan vápenatý, oxid horečnatý, uhličitan sodný, mliečnan železnatý, mliečnan zinočnatý, síran manganatý, síran meďnatý, pikolinát chromitý, jodid sodný, seleničitan sodný.

Návod na použitie: Obsah vrecka nasypte do misky, zalejte 140-160 ml vriacej vody a dobre premiešajte. Nechajte 2-4 minúty napučiavať, kým je teplota kaše vhodná na konzumáciu. Intenzitu chuti a hustoty si môžete sami riadiť množstvom pridanej vody.

Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C a rel. vlhkosti do 60 %, zvýšená teplota môže znížiť trvanlivosť produktu.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.