ALTEVITA, Strana 19

BIO prášok z kakaových bôbov ( theobroma cacao). Skvelá súčasť do všetkých sladkostí, k príprave lahodných studených aj teplých nápojov, smoothies, koláčov, poliev a rôznych dezertov.

Cukor so základom z kokosového cukru a výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše...

Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletým kakaom z Peru dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.

Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO cejlónskou škoricou dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.

Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletou vanilkou priamo z Madagaskaru dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.

Lahodný nápoj Macacao je spojením kvalitného kakaového prášku s peruánskou MACOU a hubou REISHI.

Naše kakauko je detstvo, je lahodná chuť pravej čokolády, nápoj pre deti.

Čierna soľ, v Indii nazývaná Kala Namak alebo sanchal. Jej farba je ružovo-šedá vďaka vysokému obsahu železa a iných minerálov. Jej špecifická, jemne sírová aróma a chuť pripomínajúca vajcia ju robí nenahraditeľnou pri príprave jedál, ktoré si vyžadujú originálny nádych.

Himalájska soľ – jedlá – mletá, nerafinovaná, prírodná, obsahuje mnoho stopových prvkov a minerálov ako napr. horčík, vápnik, fosfor, jód, selén a meď.

Himalájska soľ – jedlá – mletá, nerafinovaná, prírodná, obsahuje mnoho stopových prvkov a minerálov ako napr. horčík, vápnik, fosfor, jód, selén a meď.

Čistá, 100% prírodná Bourbon vanilka, ktorá je považovaná za kráľovnú korenín. Bourbon vanilka je vyrábaná mletím celých vanilkových luskov, vyniká svojou prírodnou výraznou arómou.
Stránka 19 z 35 - 417 položiek celkom