Sladidlá, cukry
Najpredávanejšie
Značky

Sladidlo rastlinného pôvodu, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.

Sladidlo rastlinného pôvodu, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.

Kokosový cukor je 100% prírodný, nerafinovaný, veľmi ľahko sa rozpúšťa. Osladeným potravinám dodá jemnú karamelovú chuť, ktorú získava prirodzenou cestou.

BIO Agáve sirup je tekuté prírodné sladidlo s nízkym glykemickým indexom, ktoré sa používa ako alternatíva klasického cukru. Má príjemne sladkú chuť a skvele sa tak hodí do čaju, kávy či smoothie. Perfektne ale dosladí aj ovsené kaše, pudingy, krémy a akékoľvek dezerty. Vďaka praktickej nádobe sa ľahko dávkuje.

Cukor so základom z kokosového cukru a výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše...

Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletým kakaom z Peru dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.

Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO cejlónskou škoricou dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.

Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletou vanilkou priamo z Madagaskaru dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.

Inulín je rozpustná vláknina z koreňa čakanky, zlepšuje peristaltiku čriev a absorbciu minerálov.

Kokosový cukor je 100% prírodný, nerafinovaný, veľmi ľahko sa rozpúšťa. Osladeným potravinám dodá jemnú karamelovú chuť, ktorú získava prirodzenou cestou.