Novinka Množstevná zľava

BIG BOY® Big Rafael - Jemný mandlovo kokosový krém 220g

  • 1 z 3

Tento orieškový krém ťa ohromí svojou dokonalou jemnosťou. Vybrali sme tie najlepšie blanšírované mandle a zmiešali ich s kokosom, na záver sme ich zjemnili mliekom. Už po prvej lyžičke zistíš, že to pri jednej lyžičke neskončí.


  • €6,56 bez DPH
  • (5 ks) Skladom
    Môžeme doručiť do: 18.4.2024
€7,87
Kategória: Maslá, krémy
Hmotnosť: 0.22 kg
 
BIG BOY Big Rafael - zamatovo jemné mandľovo‑kokosové pohladenie

BIG BOY Big Rafael ti predstaví úplný pilier jemnosti a príjemne zamatovej konzistencie. Priprav sa na výberovú kvalitu blanšírovaných mandlí zmiešaných s malými kúskami strúhaného kokosu celého zjemneného mliekom a ghíčkom. Krém je vhodný aj pre celiakov a pokiaľ dokážeš oceniť vycibrenú chuť rafaela, bezpochyby bude chutiť aj tebe.

Pridať si ho môžeš do nudnej rannej kaše, ako sladkú bombu do jogurtu, pozlátko na müsli alebo granole, ale tiež len tak na lyžičku, alebo dve alebo tri.

 

BIG BOY Big Rafael:
  • jemne zamatový krém z blanšírovaných mandlí
  • s mini kúskami strúhaného kokosu
  • s mliekom a ghíčkom
  • ideálna do kaší, jogurtov alebo len tak na lyžičku

 

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 2396 kJ / 576 kcal
Tuky: 39 g, - z toho nasýtené mastné kyseliny 17 g
Sacharidy: 40 g, - z toho cukry: 33 g
Vláknina: 6,5 g
Bielkoviny: 13 g
Soľ: 0,10 g

Zloženie:

mleté jadrá blanšírovaných mandlí 40%, cukor trstinový múčka, mletý kokos strúhaný 20%,mlieko sušené odstredené 10%, Ghí (bezvodý maslový tuk)

Skladovanie:

Skladuj v suchu a nevystavuj priamemu slnečnému žiareniu. Chráň pred teplom. Po otvorení spotrebuj do dvoch mesiacov.

Použitie:

Ideálna na dochutenie sladkých pokrmov alebo na priamu konzumáciu. Prípadná separácia oleja na povrchu nie je na závadu, jedná sa o prirodzený jav. Pred konzumáciou premiešaj.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: