Altevita collagen peptides pure: Prečo sa ho oplatí užívať?

C15BBDBB-8792-483A-86B1-AA210850AD5A

Pravdepodobne viete, že produkcia kolagénu v tele po 25. roku života prirodzene klesá. Práve z tohto dôvodu je odporúčané, aby sa kolagén užíval vo forme výživových doplnkov. Na trhu ich nájdete viac, no my vám predstavujeme jeden, ktorý je odskúšaný a môžeme tak potvrdiť jeho blahodarné účinky.

Pri výbere výživových produktov by ste sa mali zamerať najmä na jeho zloženie. V tomto prípade platí, že menej je viac. Rozhodne nie sú dobré produkty, kde je až príliš veľa látok, ktoré sú zároveň aj s chemickým pôvodom.

Altevita collagen peptides pure je kolagénový nápoj, ktorý obsahuje len dve zložky. Hydrolyzovaný hovädzí kolagén a verisol. Pravdepodobne ste už o týchto účinných látkach neraz počuli, pretože sa využívajú v rámci mnohých prírodných výživových doplnkov. V nasledujúcich riadkoch sa dočítate o účinkoch a výhodách produktu Altevita collagen peptides pure.

Priaznivo pôsobí na pokožku

Asi vám je jasné, že kolagén je veľmi dôležitou časťou pokožky. Preto pri jeho nedostatku môže prísť ku vzniku vrások alebo celulitídy. Ak budete užívať produkt Altevita collagen peptides pure na pravidelnej báze, rozhodne tým predídete mnohým problémov, ktoré sa týkajú kože.

Výhodou tohto produktu je, že práve verisol dokáže pôsobiť až na dermu, čo je hlbšia časť pokožky. Okrem iného, mnohé vedecké štúdie potvrdili, že Altevita collagen peptides pure dokáže zvýšiť aj vlhkosť pokožky. Hydratácia je veľmi dôležitá a rozhodne by vašej pleti nemala chýbať.

Výrazne znižuje celulitídu

Celulitída alebo inak povedané, pomarančová koža je stav, ktorý vzniká nahromadením tuku pod kožou. Objavuje sa najmä u žien v strednom veku, no nie je nič nezvyčajné, keď sa to objaví aj u mladších ročníkov.

Celulitídu je možné zvrátiť aj pravidelným užívaním Collagen peptides pure. Tento produkt vyhladzuje pokožku a znižuje aj skóre celulitídy. Pôsobí totiž až na extracelulárnu matrix, vďaka čomu sú účinky ešte viac efektívnejšie.

Redukuje výskyt vrások

Patríte medzi ľudí, ktorí trpia množstvom vrások na tvári? Nezúfajte, s pribúdajúcim vekom je to predsa prirodzené. Samozrejme, aj tento stav sa dá vďaka produktu Altevita collagen pure peptides zmierniť.

Tento produkt totiž dokáže vyhladiť pleť až do takej miery, že vrásky sa postupne zredukujú. Zároveň sa produkuje tvorba prokolagénu a výsledky je poznať už po prvých štyroch týždňoch od začiatku používania.

Jednoduché užívanie

Ak si myslíte, že pri produkte s názvom Altevita collagen peptides pure vás čaká zložitý návod na použitie, ste na omyle. Tento produkt vyniká jednoduchým užívaním. Postačí vám zmiešať dve lyžičky prášku s vodou, mliekom, poprípade si ich môžete pridať do kaše alebo jogurtu.

Preto neváhajte a zaobstarajte si tento jedinečný produkt aj vy. Rozhodne to neoľutujete, práve naopak.

1C7ACC09-D2B2-4623-AC1E-10D94BBDFD51