Liver Detox - čas na jarnú očistu!

5DF3B2CC-8860-4E60-8B2E-28D0767B7A5C

Užite si jarný detox s produktom Altevita Liver detox!

S príchodom jari nadchádza čas aj na poriadny detox. Telo by sa totiž malo zbaviť všetkých škodlivých a toxických látok, ktoré v sebe má. Tieto zložky prijímame z okolitého prostredia, poprípade ich vyvoláva stres a napätie. S produktom Liver detox však máte rozhodne vyhraté!

Ak sa necítite dobre a často vás trápia zdravotné problémy rôzneho druhu, mali by ste pouvažovať nad detoxom. Ten si každý z nás predstavuje inak. Niektorí majú pri tomto slove na mysli diétu, počas ktorej nebudú jesť a iní zas výživové doplnky. Ako dobre viete, diéta nikdy nebola a ani nebude dlhodobým riešením, práve naopak. Skvelá voľba sú v dnešnej dobe výživové doplnky a jeden z nich si predstavíme aj v tomto článku.

Altevita Liver detox

V prípade, že preferujete výživové doplnky, Liver detox by ste mali rozhodne vyskúšať. Tento produkt je vo forme prášku, ktorý sa vsype do vody. Po zamiešaní môžete obsah pohára vypiť. Nečakajú vás žiadne presladené chute ani obsah alergických zložiek. Liver detox naopak obsahuje veľké množstvo vlákniny, čo je veľkým benefitom.

Blahodarné zloženie

Pravdepodobne vás zaujíma, prečo je produkt Altevita Liver detox tak zázračný. Dôvodom je päť účinných látok, ktoré obsahuje. O aké zložky ide?

Ostropestrec mariánsky: Výťažky ostropestreca sú veľmi dôležité z hľadiska efektívnej regenerácie pečene. Podporujú jej funkcie a zároveň aj správne vyživenie. Ostropestrec mariánsky sa považuje za zdroj bielkovín, vitamínov a aminokyselín.
Škorica cejlónska: Ako dobre viete, škorica patrí medzi najdôležitejšie zložky detoxu rôzneho druhu. Zrýchľuje totiž spaľovanie kalórií, optimalizuje tráviace procesy a udržuje normálnu hladinu glukózy v krvi.
Inulín: Táto zložka je v produkte nenahraditeľná. Ide o rozpustnú vlákninu, ktorá je veľmi dôležitá pre črevné baktérie a zároveň aj celú mikroflóru.
Psyllium: Látka s názvom psyllium je opäť veľkým zdrojom vlákniny, ktorý je nevyhnutný pre zdravie črevnej mikroflóry.
Triphala: Skladá sa z troch účinných bylín, ktoré priaznivo pôsobia na zápchu, pomáhajú pri rýchlejšom spaľovaní tukov a zásobujú telo vitamínmi a minerálmi.

Podpora črevnej mikroflóry

Tak, ako sme si už vyššie spomínali, Liver detox napomáha najmä pri trávení. Zlepšuje jeho funkcie a dodáva telu potrebné látky. Ak trpíte často nafukovaním a zápchou, aj v tomto prípade môžete Liver detox užívať.

Regeneruje pečeň

Chcete sa zbaviť toxínov a ťažkých kovov v tele? Vyskúšajte Liver detox! Vďaka obsahu účinných látok regeneruje pečeň, zbavuje ju škodlivých látok a dodáva jej živiny tak, aby sa jej funkcie zlepšili. Pečeň totiž patrí medzi mimoriadne dôležité orgány v ľudskom tele a nemali by sme jej regeneráciu podceniť.

Preto neváhajte a vyskúšajte produkt Liver detox aj vy, rozhodne to neoľutujete. Užívať ho môžete pravidelne bez toho, aby vám vznikli akékoľvek problémy.