Digestive Fiber complex - zásobte telo vlákninou

B0D62F36-7482-4F7C-B5BD-0A8BE1DC4A2D

Zásobte telo vlákninou vďaka produktu Digestive fiber complex

Asi ste už neraz počuli o výhodách vlákniny. Prijímať ju môžete z niektorých druhov potravín, poprípade z výživových doplnkov. Jedným z nich je aj Digestive fibercomplex, ktorý vyniká množstvom benefitov. O tých sa dozviete v tomto článku.

Prečo je vláknina pre telo tak dôležitá? Dôvodov je viac. V prvom rade kŕmi v hrubom čreve priateľské baktérie, ktoré podporujú tráviace funkcie. Ďalším dôvodom je to, že vláknina napomáha napríklad aj pri chudnutí, znižuje hladinu cukru v krvi a bojuje aj proti zápche. Denne by sme mali skonzumovať 24 – 38 gramov vlákniny. Všetko však záleží od vašej hmotnosti, výšky a v neposlednom rade aj od pohlavia.

V súčasnosti existuje množstvo výživových doplnkov, ktoré sa odporúča užívať. V niektorých prípadoch však ide len o marketingový ťah a účinky nakoniec nie sú až také efektívne. My vám však prinášame popis tých najväčších výhod produktu Digestive fiber complex, ktorý bol odskúšaný už mnohými zákazníkmi. Tí boli nadovšetko spokojní.

Pravidelnosť pohybu čriev

V dnešnej dobe trpí množstvo ľudí tráviacimi ťažkosťami. Trápi ich častá zápcha, nafukovanie, poprípade hnačky. Digestive fiber complex obsahuje rozpustnú vlákninu, ktorá v tele pôsobí ako prebiotikum. Napomáha pohyblivosti čriev a zároveň aj udržuje zdravé prostredie mikrobiómu.

Posilňuje imunitný systém

Produkt Digestive fiber complex obsahuje niekoľko druhov inulínu. Tieto zložky sú vo forme rozpustnej vlákniny a slúžia aj ako náhrada cukru pre diabetikov. Nezvyšujú totiž hladinu glukózy v krvi.

Inulín je veľmi dôležitý aj pre detox tela, dodáva energiu prospešným črevným baktériám a udržuje zdravú mikroflóru čriev. Táto zložka v produkte Digestive fiber complex pôsobí ako prebiotikum. Chráni črevá pred škodlivými mikroorganizmami, vďaka čomu posilňuje aj imunitný systém človeka.

Lactospore probiotiká

Produkt Digestive fiber complex obsahuje aj Lactosporeprobiotiká. Tie slúžia na ničenie zlých baktérií v črevách a naopak, na podporu a dodanie energie tým prospešným črevným baktériám. Tieto probiotiká udržujú celkové zdravie, podporujú črevný mikrobióm a zlepšujú všetky funkcie trávenia.

Obsahuje aj pomarančovú šťavu

Možno by ste neverili, no produkt Digestive fiber complex obsahuje aj pomarančovú šťavu. Tá prináša z hľadiska použitia hneď niekoľko benefitov. V prvom rade obsahuje množstvo rozpustnej, ale aj nerozpustnej vlákniny. Podporuje trávenie, zabraňuje zápche, a tiež napomáha pri chudnutí. Je totiž dokázané, že po stimulácii pomarančovej šťavy cítite aj menší hlad.

Užívanie, ktoré si zamilujete

Digestive fiber complex je vo forme prášku, ktorý si môžete pridať do vody, čaju alebo iného obľúbeného nápoja. Tento produkt je možné dať aj do pudingu, ovsenej kaše alebo jogurtu. Jednoducho všade tam, kde vám to vyhovuje.