V hlavnej úlohe - aktívne uhlie

C26FBFD5-0998-4489-B654-F6A16A0B8235

ALTEVITA BLACK DETOX 210G

1.) dôkladne detoxikuje organizmus
2.) s aktívnym uhlím, ktoré zabraňuje vstrebávaniu toxínov do vášho tela
3.) bez pridaného cukrus prírodným zložením
 

Altevita black detox vyniká svojou receptúrou a naturálnym zložením. Skladá sa z prírodných látok, bez pridaného cukru a s vysokým podielom vlákniny. Vďaka čomu má priaznivé účinky na ľudské zdravie. Keďže Black detox predstavuje podobu smoothie, uľahčuje trávenie, ktoré je podporované aj bohatým obsahom vlákniny. Tento výživový produkt sa dá prirovnať ku jemnému, pomixovanému nápoju. Tekutá forma zabezpečuje, že sa Altevita black detox stáva šetrnou pre vaše črevá a celkový tráviaci trakt.

Keďže zdravie začína v zdravom brušku, tak i obsah čierneho uhlia v Altevita black detox zohráva svoju úlohu. Čierne uhlie je vyrobené z kokosových škrupín, pričom je najúčinnejšia prírodná látka pôsobiaca proti toxickým usadeninám v ľudskom tele. Zabraňuje vstrebávaniu toxínov a iných škodlivín do krvného obehu. Vďaka tomu sa toxíny nerozšíria do orgánov vo vašom tele. Altevita black detox je teda účinný detox od parazitov a baktérií.

Veľkým plusom je, že po požití odstraňuje a minimalizuje zápach z úst. Altevita black na seba naväzuje jedy a toxíny, čím sa stáva použiteľným produktom pri akútnej liečbe alebo až život ohrozujúcich situáciách. Ak sa teda snažíte o zlepšenie vášho fyzického i psychického zdravia, tak Black detox je to pravé. Nielenže sa skvele hodí ku diéte (pozor! Nie však ako náhrada pestrej a vyváženej stravy), ale posilní i chorý organizmus. Mimo to, znižuje hladinu škodlivého cholesterolu v krvi a navracia vám správnu homeostázu.

Prečo práve Altevita black detox?

- „Black“ nepoukazuje len na čiernu farbu, ale hlavne na zložky produktu Altevita black detox.
- Obsahuje ingrediencie, ako sú čierne ríbezle, čučoriedky čierny čaj.
 

Čierny čaj

- Je bohatý na triesloviny. To sú látky, ktoré majú upokojujúci účinok na črevá a žalúdok. Populárne sú i vďaka svojim antioxidačným účinkom, pri detoxikácií organizmu.
 

Ovocné „black-čierne“ zložky

- Zvýrazňujú detoxikačné účinky produktu Altevita blackdetox
- Pôsobia ako antioxidanty, diuretiká (močopudné)
- Uľavujú pri problémoch s trávením (i proti hnačke)
- Výrazné množstvo vitamínov C, E a B
- Minerálne látky (Ze, K), organické kyseliny
- Ochrana pred infekciami

 

- Altevita black detox má priaznivý vplyv na krvný obeh (srdce, cievy)
- Skvelá kvalita za dobrú cenu
- Zbavuje sa škodlivín, usadenín a toxínov v tele
- Šetrné k prirodzenej mikroflóre
- Zlepšuje odolnosť organizmu proti infekciám a zápalom
6C3426AA-8B6D-4EA6-B28B-CC38DE0DF116