Libido4.me - v posteli vám pomôže aj príroda

Kvôli dnešnému rýchlemu životnému tempu a nevhodnému životnému štýlu trpí čoraz viac už aj mladých ľudí poruchami sexuálnych funkcií. Nesprávne stravovanie, nedostatok pohybu a spánku, ako aj prehnaný tlak spoločnosti a stres majú na človeka negatívny vplyv, nie len po psychickej, ale aj fyzickej stránke. A doplácajú na to tak muži, ako ženy aj svojím sexuálnym výkonom. Na lepšiu atmosféru za dverami spálne môžu pomôcť bio výživové doplnky, ktorých účinnou zložkou sú predovšetkým byliny.

Mnoho chorôb, medzi ktoré môžeme radiť aj erektilnú dysfunkciu, úzko súvisí so psychickou nepohodou. Neschopnosť dosiahnuť vzrušenie, nedostatok chuti na sex a neplodnosť nie sú v mnohých domácnostiach neznámym pojmom. Ak sa chcete vyhnúť užívaniu liekov a medicínskych prípravkov, obráťte svoju pozornosť na prírodné alternatívy, ktoré sa dajú užívať dlhodobo a obsahujú účinné zložky bylín.

Tieto rastliny vám pomôžu pri sexe 

V prípade, že vaše sexuálne zdravie nie je 100-percentné a hľadáte alternatívy, ako pomôcť svojej partnerke či partnerovi, hľadajte napríklad tieto byliny:

  1. Maca peruánska - je jednou zo základných zložiek výživových doplnkov určených na podporu sexuálnej aktivity. Zvyšuje libido, pomáha ženám dosiahnuť orgazmus, napomáha pri regulácii menštruácie a zmierňuje príznaky predmenštruačného systému či menopauzy. 
  2. Mucuna – okrem iných účinkov podporuje činnosť maternice a je vhodná pri problémoch s oplodnením. Čaj z byliny mucuna môže ženám pomôcť zmierniť menštruačné problémy. Táto bylina sa už stáročia využíva v ajurvédskej medicíne, v tradičnej čínskej medicíne či v ľudovom liečiteľstve v Afrike. Mucuna podporuje liečbu impotencie a erktilnej dysfunkcie a má afrodiziakálne účinky a zvyšuje kvalitu a pohyblivosť mužských spermií.
  3. Kotvičník – už v starovekom Grécku, Indii či Číne vedeli, že toto je bylina na impotenciu, erektilnú dysfunkciu a impotenciu. Môžete ho piť ako čaj, podporuje funkciu pohlavných orgánov a zvyšuje sexuálnu túžbu. 
  4. Šatavari – domovinou tejto výnimočnej rastliny je India, Srí Lanka a Himaláje a v preklade znamená liečiteľ sto chorôb. Nájdete ju v zložení výživových doplnkov pre ženy, využíva sa na harmonizáciu a podporu ženských pohlavných orgánov.  
  5. Ženšen sibírsky – je súčasťou výživových doplnkov pre ženy a mužov. Okrem toho, že zvyšuje vitalitu pri dlhodobej únave a pôsobí ako afrodiziakum, zlepšuje potenciu, plodnosť, pomáha pri celkovej regenerácii organizmu a napríklad aj spomaľuje starnutie. 

 

Čisto prírodné zloženie produktov s obsahom podporných bylín dokáže pri vhodnom dávkovaní úplne nahradiť lieky na podporu potencie. 

Stavte na prírodné výživové doplnky, no pozorne sledujte ich zloženie 

Mnoho mužov, ale aj žien so sexuálnymi poruchami má problém zveriť sa do rúk svojho lekára, hanbia sa, prípadne považujú za online nákup za najrýchlejší spôsob, ako svoj problém riešiť. Rovnako ich k nákupu vedie zvedavosť či potreba väčšej sexuálnej istoty. Treba si dávať pozor, aký produkt kupujete a čo je jeho zloženie. Ak hľadáte čisto prírodný produkt, vyskúšajte LIBIDO4.me, ktorý má mužskú aj ženskú verziu. 

LIBIDO4.me MEN obsahuje všetko to, čo potrebuje zdravý muž na podanie najlepšieho výkonu za dverami svojej spálne. Základnou zložkou je prírodné afrodiziakum maca peruánska, ktorá okrem podpory celkovej výkonnosti organizmu a sexuálnej vitality, zlepšuje aj imunitný systém a spomaľuje proces starnutia. Druhou významnou zložkou je kotvičník zemný, ktorý prirodzene zvyšuje hladinu mužského hormónu – testosterónu a v dobrej kondícii udržiava prostatu. Antioxidačné účinky má ginkgo biloba, ktoré takisto zlepšuje prekrvenie tkanív, a tým prispieva k lepšej erekcii. Ženšen indický a sibírsky dodávajú telu energiu, zvyšujú chuť na sex a zlepšujú pohyblivosť spermií, ale takisto pozitívne stimulujú imunitný systém. Päticu hlavných obsahových zložiek významne dopĺňajú rozchodnica ružová a krpčiarka, ktoré podporujú výdrž a prispievajú k dobrému výkonu.

LIBIDO4.me WOMEN určené pre ženy obsahuje okrem zložiek podporujúcich plodnosť aj látky, ktoré bojujú proti príznakom PMS a vo všeobecnosti posilňujú pohlavné orgány. Najvýznamnejšia maca peruánska má u žien význam najmä vďaka obsahu potrebných minerálnych látok (Ca, Zn, Fe, P) a vitamínu C, E a vitamínov skupiny B. Ženám pomáha pri problémoch s bolestivou a nepravidelnou menštruáciou, zlepšuje krvotvorbu a prekrvenie pohlavných orgánov, vďaka čomu dochádza k rýchlejšiemu orgazmu. Ženšen sibírsky zlepšuje plodnosť a zvyšuje chuť na sex. Významnou zložkou, ktorá podporuje plodnosť, posilňuje ženské pohlavné orgány a zvyšuje produkciu estrogénu, je aj výťažok zo špargle hroznovitej. Podobne ako v mužskej verzii produktu, aj u žien má rozchodnica ružová vplyv na psychický aj fyzický výkon a sexuálne libido. Škorica cejlónska pomáha uvoľňovať napätie a stimuluje krvný obeh.

 

Autori štúdií zameraných na pôsobenie Macy preukázali výrazné zvýšenie sexuálnej aktivity u potkanov, ktorým bol perorálne podávaný prášok z koreňa Macy peruánskej. U ľudskej populácie bol zistený pozitívny vplyv Macy na erektilnú dysfunkciu u dospelých inak zdravých mužov a na sexuálnu túžbu u zdravých postmenopauzálnych žien.

Epimedium grandiflorum alebo Ako ľudstvo objavilo účinky krpčiarky? Pastier kôz si u svojho stáda všimol významne zvýšenú sexuálnu aktivitu po konzumácii listov tejto rastliny. Aj keď sa ukázalo, že ikarín je účinný pri liečbe erektilnej dysfunkcie u zvierat. 

Extrakty z listov Ginkgo biloba obsahujú flavonoidné glykozidy, ktoré sa už dlhé roky používajú v tradičnej čínskej medicíne, najmä na zlepšenie funkcií mozgu a prekrvenia. Na tomto princípe zjavne funguje aj účinok Gingka na sexuálne funkcie, a to vďaka zvýšeniu prietoku krvi do mozgu a pohlavných orgánov.