Nosné inhalátory - aromaterapia do vrecka

Predstavujeme vám novinku na trhu, nosné inhalátory, ktoré sú jedným z najefektívnejších spôsobov aromaterapie. Klasické spôsoby aromaterapie (vonné sviečky, lampy, difuzéry a pod.) nemusia byť až tak účinné, keďže esenciálne oleje sú vo vzduchu rozptýlené v malej koncentrácii. Pri inhalácií esenciálnych olejov zo špeciálne navrhnutých nosných inhalátorov máte istotu, že do svojho tela dostávate optimálne množstvo ozdravujúcich esenciálnych olejov, ktorých účinok je rýchlo citeľný

870x400-nove-inhal-skatule

Nosný inhalátor Altevita má malé rozmery, bez problémov ho tak môžete neustále nosiť vo vrecku nohavíc či v kabelke. Každý nosný inhalátor obsahuje 1 ml čisto prírodnej zmesi esenciálnych olejov, pričom každá zmes je starostlivo namiešaná podľa oblasti použitia.        V súčasnosti je v ponuke 7 druhov nosných inhalátorov:

  1. Inhalátor Altevita Allergy na zmierňovanie príznakov alergie. 
  2. Inhalátor Altevita Quit smoking na uľahčenie odvykania od závislosti.
  3. Inhalátor Altevita Koncentrácia na zmiernenie únavy a zvýšenie pozornosti.
  4. Inhalátor Altevita Anti hyperaktiv na upokojenie mysle a zmiernenie hyperaktivity a nepokoja u detí.
  5. Inhalátor Altevita Imunita na posilnenie imunity.
  6. Inhalátor Altevita Migréna na prevenciu a zmiernenie príznakov migrény.
  7. Inhalátor Altevita Spánok a pohoda na upokojenie tela pred spaním a zjednodušenie zaspávania. 

 

Priama inhalácia esenciálnych olejov je mimoriadne účinným spôsobom, ako do tela dostať prospešné látky. Esenciálne oleje sa z pľúc dostávajú ihneď do krvi, vďaka čomu je ich účinok citeľný už do 20 minút od inhalácie. Inhalácia je jednoduchá, po otvorení inhalátora ho stačí priložiť k jednej nosnej dierke, druhú zapchať a silno sa nadýchnuť. Pre dosiahnutie optimálneho účinku sa odporúča inhalovať 3-5 krát denne.