Korenie, Strana 3
Najpredávanejšie
Značky

Jednodruhové korenie Rímska rasca mletá (Cuminum cyminum), je súčasťou väčšiny karí a iných pikantných zmesí. Mletá do jemného prášku, je pripravená na okamžité použitie, aby dodala vašim jedlám nezameniteľnú chuť a arómu.

Používa sa do mäsových aj zeleninových karí (= pokrm), smotanových polievok a omáčok, do polievok, strukovín, ryže, mletého mäsa, na kura, králika, ryby atď. Na rozdiel od tradičných ostrých kari korení, toto jemné kari je vytvorené tak, aby si ho mohli vychutnať aj tí, ktorí preferujú miernejšie chute.

Používa sa do mäsových aj zeleninových karí , smotanových polievok a omáčok, do polievok, strukovín, ryže, mletého mäsa, na kura, králika, ryby atď. Toto kari je vytvorené tak, aby si ho mohli vychutnať aj tí, ktorí preferujú pálivejšie chute.

Garam masala je úžasná aromatická zmes korenia z Indie, je výborná na mleté mäso, musaku, karbonátky, na domáce paštétu, sekanú pod.